Header

Drukwerkaanhuis drukt wat bedrukt kan worden.....

  


 

Email: info@drukwerkaanhuis.nl

Telefoon: 06 - 30 21 30 27

Onze historieHistorie

Al vanaf 1977 zijn wij van Drukwerkaanhuis.nl  actief in de grafische industrie. Begonnen met o.a. losse loden letters, een loodzetmachine, een Heidelberg boekdrukpers tot de huidige geautomatiseerde offset- en digitale persen.  Kortom we hebben de snelle ontwikkeling van de grafische industrie allemaal doorlopen.

Er is de laatste jaren enorm veel veranderd in de grafische industrie.  Als geen andere branche heeft deze bedrijfstak te maken gehad met verschuivingen van werkprocessen door de digitalisering. Voor een grafisch bedrijf is het noodzakelijk om de veranderingen bij te houden. Zo zijn veel drukkerijen een samenwerkingsverband  aangegaan om concurrerend te kunnen werken met de hoogste kwaliteit drukwerk en een snelle levertijd. Op die basis hebben wij Drukwerkaanhuis.nl in het leven geroepen. Omdat een persoonlijk contact nog steeds een goede basis is om tot een prettige samenwerking te komen, hebben wij voor dit concept gekozen. Indien u wenst komen wij bij u aan huis/bedrijf. Natuurlijk is het email verkeer ook erg belangrijk in deze tijd.

Wij van Drukwerkaanhuis zijn al ruim 37 jaar actief in de grafische industrie. (waaronder 14 jaar als eigenaar van drukkerij Limovi te Scherpenisse). Uw drukwerk is bij ons in ervaren handen.